Fyld
- Noget kogt kylling i små stykker, det kan være en
hel kogt kylling eller f.eks. inderlår
- 1 blomkål, rå - i små buketter
- 1 bakke champignon - i skiver eller små stykker
Dressing
- ½ liter creme fraise (brug en ordentlig - f.eks. 9% Thise)
- 150 g. mayonaise
- salt - peber
- 1 bundt persille
- evt. cayennepeber
Pynt
Tilbehør
F.eks. flutes
Jan lavede denne som en middagsret:
- 5-6 frosne kyllinge-inderlår blev smidt i en gryde og sat til at koge med lidt salt
- Persillen blev hakket groft og smidt i en skål
- Creme fraise og mayonaise blev smidt i (der var ikke så meget kylling, så kun halv portion)
- Salt og peber blev tilsat og der blev blandet. Cayennepeberet blev stille ignoreret
- Blomkål blev delt i små stykker og lagt oveni
- Nu var kyllingen kogt færdig - og stykkerne lagt på et skærebrædt, der blev sat i køleskabet
- Kyllinge-gryden blev nødtørftigt renset og en halv pakke frosne bacontern smidt i. Masser af varme
- Champignon blev snittet fint og lagt oven i skålen med kyllingesalaten
- Tomater blev skåret i både
- Fluten blev skåret i passende stykker og lagt til varme i ovnen
- Da bacon'en var stegt færdig, blev det lagt på lidt papir til affedtning. I mellemtiden blev kyllingestykkerne skåret i passende stykker og lagt i skålen, hvor ingredienserne blev væltet rundt
- Og så var der bare tilbage at dekorere med tomater og drysse bacon over retten.
Velbekomme