Knækbrød
Dette knækbrød er fundet på ellevildmad.
Der skal bruges:
Dej
- 1 dl havregryn
- 4 dl frø/kerner - f.eks.
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- 3,5 dl hvedemel
- 2 dl vand
- 1,25 dl madolie
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
Fremstilling
- Rør alle ingredienserne sammen og del dejen i 3 portioner
- Rul hver portion ud mellem to stykker bagepapir. Dejen skal kun være 2-3 mm tyk
- Fjern det øverste lag bagepapir og overfør dejen til en bageplade. Brug et pizzahjul til at skære knækbrødene i den ønskede størrelse.
- Bag ved 200 grader i 15-20 minutter. Lad knækbrødene afkøle på en rist, knæk dem fra hinanden og opbevar dem i en kagedåse (eller tilsvarende).
Velbekomme