Kyllingesalat

Denne kyllingesalat blev introduceret af Inger Lind til et 'Sjællandskreds'-bestyrelsesmøde. Der skal bruges:

Fyld

Dressing

Pynt

Tilbehør

F.eks. flutes

Jan lavede denne som en middagsret:

  1. 5-6 frosne kyllinge-inderlår blev smidt i en gryde og sat til at koge med lidt salt
  2. Persillen blev hakket groft og smidt i en skål
  3. Creme fraise og mayonaise blev smidt i (der var ikke så meget kylling, så kun halv portion)
  4. Salt og peber blev tilsat og der blev blandet. Cayennepeberet blev stille ignoreret
  5. Blomkål blev delt i små stykker og lagt oveni
  6. Nu var kyllingen kogt færdig - og stykkerne lagt på et skærebrædt, der blev sat i køleskabet
  7. Kyllinge-gryden blev nødtørftigt renset og en halv pakke frosne bacontern smidt i. Masser af varme
  8. Champignon blev snittet fint og lagt oven i skålen med kyllingesalaten
  9. Tomater blev skåret i både
  10. Fluten blev skåret i passende stykker og lagt til varme i ovnen
  11. Da bacon'en var stegt færdig, blev det lagt på lidt papir til affedtning. I mellemtiden blev kyllingestykkerne skåret i passende stykker og lagt i skålen, hvor ingredienserne blev væltet rundt
  12. Og så var der bare tilbage at dekorere med tomater og drysse bacon over retten.
Velbekomme